Opening showroom komt in het vooruitzicht

Geplande opening showroom

Weldra wordt de nieuwe showroom geopend in Leuven

Aan het Engels Plein in Leuven gaat Zenit Ramen en Deuren binnenkort van start. De voorbereidende werkzaamheden aan de showroom van de keukenzaak en ramen-en deurenproducent zijn volop bezig.

De ruiten van het pand aan Engels Plein 27 in Leuven zijn momenteel afgedekt met een commerciële boodschap maar tegen midden februari moet de showroom van de keukenzaak en ramen-en deurenproducent Zenit Ramen en Deuren klaar zijn. “Als alles volgens plan verloopt zal de showroom van ongeveer 300 m2 de deuren openen tegen midden februari”, zegt bestuurder Kadir Erdogan. Inmiddels zijn de voorbereidende werken volop aan de gang.

Zenit Ramen en Deuren is de handelsnaam van de vennootschap Zenit Group, een in 2020 opgerichte joint venture van drie Beringse bedrijven (MK, Alca en Quality Concepts). De drie ondernemingen zijn actief in de bouwsector en zullen hun respectievelijke expertise en knowhow ter beschikking stellen van Zenit Ramen en Deuren. “In ons aanbod zitten PVC, aluminium en houten ramen en deuren voor de particuliere en professionele markt in nieuwbouw en renovatie. Voorts zijn we ook distributeur van keukens. Al onze producten zijn te bezichtigen in de nieuwe showroom in Leuven”, zegt Erdogan nog.

Het bedrijf heeft plannen om dit jaar nog extra vestigingen te openen in Antwerpen en Limburg.

Opening showroom komt in het vooruitzicht
Schuiven naar boven