PVC ramen deuren


PVC ramen en deuren Leuven

PVC ramen en deuren te Leuven plaatsen? Heeft u een nieuwbouwproject of renovatie voor de boeg in Leuven en bent u op zoek naar een gespecialiseerde raamexpert voor de verkoop en plaatsing van nieuwe PVC ramen en deuren? Vertrouw dan op de doorgedreven expertise en het brede PVC profielgamma.

Bij ons kiest u voor ecologische en 100% gerecycleerde grondstoffen voor de productie van alle kunststof profielen. De aangereikte PVC raam en deurprofielen zijn immers van onze Duitse leverancier Gaelan. Zo bent u zeker dat u geen nadelige inpak heeft op uw leefomgeving. Vraag dus gauw uw vrijblijvende offerte aan.

Afwerking op maat

De afwerking van uw PVC ramen en deuren is maatwerk. We beschikken over een brede waaier aan kleuren waardoor er voor iedereen wel een geschikte kleur vindbaar is. Verder kan u de profielen desgewenst afwerken met diverse soorten sierpanelen.

Bent u op zoek naar het rustieke karakter van hout zonder voor houten ramen en deuren hoeven te kiezen? Ook dat kan nu perfect! Dankzij de huidige technieken kunnen we uw PVC ramen en deuren voorzien van een houten effect. Het verschil is totaal niet zichtbaar.

Profiteer van 10 jaar garantie op alle PVC

Vermits we 100% overtuigd zijn dat uw PVC ramen en deuren niet onderhevig zijn aan vervorming of verkleuring genieten al onze klanten  van 10 jaar garantie.  Zo  hebben de geplaatste PVC ramen en deuren van in de jaren ’80 tot op de dag van vandaag nog steeds dezelfde kleur!

Overtuigd? Wij helpen u graag verder met het plaatsen van nieuwe PVC ramen en deuren te Leuven.

Hulp gevraagd bij de keuze naar de juiste PVC ramen en deuren?

Vraag dan nu uw gratis offerte aan